Karilan Sukuseura ry
Suvun kotipesä


Kokouksen pöytäkirja


Karilan Sukuseura ry

Hallituksen tiedote 18.02.2019

KARILAN SUKU KOKOONTUU KORPILAHDEN OITTILASSA, VAARUHOVISSA, HEINÄKUUN 14 PÄIVÄ

Sukuseuran kokous ja sukutapaaminen pidetään ensi kesänä hiukan tavallista juhlavammissa tunnelmissa, koska seura täytti viime vuonna 20 vuotta, eikä silloin kokoonnuttu eikä juhlittu.

Hallitus valitsi kokouspaikaksi Korpilahden Oittilassa sijaitsevan entisen Mutasen pappilan, nykyisen Vaaruhovin, johon voi tutustua linkistä http://www.vaarunhovi.fi/

Vaaruhovi valittiin kokouspaikaksi sen historian ja perinteiden, monipuolisen luonnon ja hyvien palvelujen tähden. Sisätilat ovat asialliset ja myös pihalla on väljää ja turvallista tilaa seurusteluun, myös perheen pienimmille.

Halukkailla järjestetään päivän aikana mahdollisuus tutustua myös Korpilahden uudistettuun kirkkoon. Luonnon ystäville tiedoksi, että lähistöllä eli Vaaruvuoren päällä oleva merkitty kävelypolku on helppokulkuinen ja viehättävä, sopien myös lapsille.

Sukuseuran kokous aloitetaan puolilta päivin: ensin runsas ja kiireetön ruokailu, sitten jäsenkokous ja pari puheenvuoroa suvun ja seuran vaiheista, sitten vapaata seurustelua sisällä ja ulkona, renkaanheitto- ja arvauskilpailuineen, sen jälkeen musiikkia suvun piiristä - ja lähtökahvit.

Ruokailu hinnoitellaan aikaisempaa lapsi- ja nuorisoystävällisemmin, jotta se ei tulisi esteeksi kenellekään tulla tapaamaan serkkuja ja serkun serkkuja.

Kokoukseen liittyviä ideoita ja ehdotuksia voi toimittaa tapahtumasta vastaaville Markus Kovaselle  karilansukuseura@gmail.com ja Riitta Kotalahti-Karilalle   katarina.r.karila@gmail.com

Merkitään heinäkuun neljästoista allakkaan jo nyt, ja laitetaan sana kiertämään.

Tarkempi ohjelma, ilmoittautumisohjeet ja muut yksityiskohdat tiedotetaan huhtikuun aikana jäsenkirjeessä, seuran kotisivuilla ja facebook -ryhmässä.

Hallitus